BLUE SUMMER

Live your life!

ЗА НАС

От доброто ни местоположение,ниските цени и качественото обслужване се възползваха стотиците ни клиенти!Възползвайте се и вие!

Настаняването се извършва в три типа бунгала:

-Нови бунгала,разполагащи с всичко необходимо за пълноценната ви почивка!Състоят се от спалня,дневен тракт с кухненско обзавеждане,хладилник,микровълнова,кабелна телевизия,WI-FI,климатик,веранда !

-Реновирани бунгала със самостоятелен санитарен възел.Разполагат със спалня и единично легло или три единични легла,телевизия и интернет,хладилник,веранда!

-Бунгала,ползващи общ санитарен възел, със спалня и единично легло или три единични легла,с хладилник,WI-FI,веранда!

На разположение на гостите ни са безплатен паркинг,WI-FI,детска площадка,възможност за ползване на пералня (срещу заплащане),барбекю,кафе-бюфет с разнообразни предложения!

В базата ни са добре дошли и домашните ви любимци! 

Персоналът ни е на разположение да отговори на всичките ви въпроси и да помогне с каквото може! 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И РЕЗЕРВАЦИИ

0899 105 103,0899 105 104

e-mail : [email protected] 

facebook:Почивна база Синьо лято 

Плаж "Нестинарка"

Плаж Нестинарка е един от най-големите в близост до Царево. Той е дълъг около 550 метра и широк 90 метра. Намира се в южната част на града, в близост до квартал Василико. Това е голям и хубав плаж, дъното е покрито с пясък и няма никакви скали, които да пречат на приятното плуване.

 Плажната ивица е голяма и просторна и има място за всеки да се настани необезпокояван на плажа. Предлагат се платени чадъри, но има и свободна зона, където да се разположите и сложите личен чадър. На самия плаж има няколко заведения, в които се предлагат напитки и готвени ястия. Плажът е охраняем и е подходящ за деца.